Mai a la vida m’hagués imaginat que escriuria sobre això, però crec que les coses s’han sortit de mare. Em vaig indignar molt quan vaig sentir que un pobre pagès ha de posar cinta aïllant a les esquelles de les vaques perquè el soroll que fan molesta a la gent que va a passar el cap de setmana al poble. També s’han queixat d’una cisterna d’aigua que el pagès té dalt de la muntanya perquè els pobres animals puguin veure, i han dit que té impacte ambiental! Però per favor!

 

I el que em va fer esclatar va ser veure com un avicultor de les terres de Lleida li fan tancar una granja de tres generacions perquè els que van a passar el cap de setmana allà diuen que fa pudor. I un jutge ha sentenciat que ha que marxar el pagès!

 

Clar que sí! Ajudem aquesta gent prepotent, xabes, pixapins, camacos o com vulguin que se’ls anomena arreu de Catalunya? O potser que ajudem a la gent que ha viscut i que ha treballat a la terra i per la terra?

 

Reflexionem tots sobre això i cap on estem portant al nostre país, un país tradicionalment dedicat al camp i la natura i que ara veu com quatre paràsits, rics, i sense escrúpols volen passar per sobre de tot això..

 

Jordi Masferrer Pesarrodona