Taronges, marrons, ocres, grocs, vermells... Aquests són alguns dels colors de la tardor, una de les quatre estacions de l’any. També se l’anomena rerevera, primavera d’hivern o més poèticament autumne. És època de pluges i descens de temperatures, els dies s’escurcen i les nits s’allarguen. Les fulles dels arbres esdevenen groguenques, vermelloses, ocres... i cauen a terra. És també mesos de castanyes, moniatos, panellets i bolets. Una ruta per la Fageda d’en Jordà, Besalú i Castellfollit de la Roca a la comarca de la Garrotxa ens apropa a la tardor. Fotos de Clàudia Maccioni.

Peu de foto:Castellfollit de la Roca és un petit terme municipal que està limitat per la confluència dels rius Fluvià i Toronell, enmig dels quals s’aixeca una cinglera basàltica.

Peu de foto: Besalú és un municipi de la Garrotxa declarat conjunt històric artístic nacional pel seu gran valor arquitectònic.

Peu de foto: El Miqvé o Banys Jueus de Purificació, el pont romànic, l’església del Monestir de Sant Pere, la parròquia de Sant Vicenç... són el llegat del passat mil•lenari de Besalú que podem descobrir.

Peu de foto: Fageda d’en Jordà és un bosc de faigs excepcional perquè creix en un terreny planer i s’assenta damunt d’una colada de lava procedent del volcà del Croscat. Forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.