Avui dijous 15/08/13 ha començat a sonar una alarma i s'escoltava molt malament la frase "por razones de seguridad...", hem trucat a la Policia Local ràpidament, i no en sabíen res,
pero ens han suggerit que potser seria de Mercadona, per que avui estaven treballant, i que enviaven una patrulla.


Agraïm molt el seu interès però per part de Mercadona ens sembla molt malament que no avisin ni a la Policia Local ni als veïns, l'ensurt ha estat majúscul.


I ara ens queixem en primer lloc, per que no enteníem el que estàven dient i si teníem que fer un confinament o sortir corrents, sort de la trucada a la P. L. i en segon lloc, en cas d'emergència a Mercadona entenem que han de fer servir la megafonia, però, quan tinguin que fer avisos interns, s'escoltarà amb el mateix volum? algú sap que pot arribar a molestar moltíssim a la urbanització de Ca n'Amat? Ara es el moment de prendre les mides adïents.


Ja en tindrem prou amb el volum de trànsit de camions que hi haurà i totes les incomoditats que això provocarà, per que a més a més, quet inguem que estar escoltant tot el dia els timbres i missatges ens sembla ja abussiu.