L’Ajuntament d’Abrera convoca l’Audiència Pública per als pressupostos municipals del 2014

aAbrera.com
06/11/2013

Comparteix

El divendres 22 de novembre, a les 20.00h, l'Ajuntament d'Abrera convoca l'Audiència Pública de Pressupostos per a l'any 2014.

Fins el dia 30 de novembre tothom qui vulgui pot fer arribar suggeriments i aportacions sobre els comptes municipals per a l’any que ve a l’adreça de correu electrònica pressupostos@ajuntamentabrera.org. Aquest compte també està habilitat a través del web municipal www.ajuntamentabrera.org.

L'Audiència Pública és un espai de participació obert a tothom, on l'Ajuntament presenta, i després debat amb la ciutadania, les qüestions més significatives de l'acció municipal, en aquest cas els pressupostos per al proper any. A través de l’Audiència Pública els veïns i veïnes d’Abrera reben de forma directa informació municipal i, alhora, poden intervenir fent propostes a l’equip de Govern. En aquesta sessió pública es donen a conèixer les línies generals del pressupost municipal per a l’any vinent i, de les reflexions dels veïns i veïnes, sorgiran noves propostes i idees que poden servir per orientar l’acció municipal.