Alumnes abrerencs presenten a l’alcaldessa propostes de municipi

aAbrera.com
12/11/2014

Comparteix
Els alumnes presenten propostes de municipi a l'alcaldessa

Els escolars de tercer curs de l’Escola Ernest Lluch han fet avui una visita guiada per l’Ajuntament i han lliurat les seves propostes de municipi a l’alcaldessa, Maria Soler.

Conscients de la situació econòmica, els petits són sensibles a la crisi i han fet peticions per ajudar a la gent més necessitada, com que es construeixi un menjador social o que es faci un repartiment de joguines entre els nens amb pocs recursos; també han demanat que es construeixin nous equipaments com un altre institut o un hospital o que es creï un carril bici. Alguns alumnes, escollits regidors i alcaldes pels seus companys, han pres lloc dels seus seients a la Sala de Plens. En el torn de preguntes, els escolars s’han interessat sobre el treball que fa una alcaldessa.

Aquesta activitat educativa està emmarcada en el programa Abrera Educa que organitza l'Ajuntament i s’adreça als alumnes de cicle inicial de les tres escoles del municipi amb la finalitat de donar a conèixer als alumnes el Consistori i la seva organització.

Abans d’aquesta visita, aquests alumnes d’ entre 7 i 8 anys fan a l’aula una introducció teòrica i dues pràctiques en grup on elaboren les seves propostes per al municipi.

MÉS IMATGES

Els alumnes presenten propostes de municipi a l'alcaldessa