S´obre la convocatòria per a 9 places en el Pla d´Ocupació Local de l´Ajuntament

aAbrera.com
09/04/2015

Comparteix

En el marc del primer Pla d’Ocupació Local de 2015, l´Ajuntament d´Abrera ha obert una convocatòria per cobrir nou places, vuit d’elles d’oficials de tercera de brigada, i l’altra d’oficial de segona administratiu.

Concretament, es seleccionaran tres oficials per a via pública, que faran tasques d’arranjament de voreres i embornals, eliminació de barreres arquitectòniques, pintura viària i manteniment d’instal·lacions; tres oficials per a parcs i jardins, que realitzaran tasques de neteja i manteniment; dos oficials per a pintura d’edificis i instal·lacions municipals; i un oficial administratiu per realitzar tasques pròpies de recepció i atenció telefònica i arxiu.

El procés de selecció comptarà amb una valoració sòcio-laboral a la que es tindran en compte aspectes com ser aturat de llarga durada, no cobrar cap tipus de prestació, l’edat, el tipus de família, i els ingressos familiars. També puntuarà el fet de ser usuari actiu del Servei Local d’Ocupació, estar seguint un pla de treball amb el Departament d’Acció Social i estar empadronat a Abrera. Les persones seleccionades seran contractades per l’Ajuntament d’Abrera per un període de 6 mesos amb una jornada parcial del 70%.

El termini de presentació de sol·licituds a la OAC s’allarga fins el 27 d’abril, i les bases de la conocatòria es poden consultar a aquest web http://www.ajuntamentabrera.cat/oposicions/interinatge.asp