L’Associació Abrera contra la Violència de Gènere i l’Associació Dones i Futur manifesten el seu rebuig al fet que Catalunya es converteixi en destinació de turisme sexual i exigeixen a les administracions que es prenguin mesurades per evitar les activitats que promouen la mercantilizació del cos de la dona i les relacions entre persones basades en la dominació i la possessió.

Catalunya compte a la Jonquera amb el major bordell d'Europa entre altres, Barcelona es proposa legalitzar l'activitat de la prostitució els seus carrers i a Salou (on encara no s'han construït els casinos previstos) un altre festival estudiantil, el Karibean Spring Break, promet sexe, alcohol i fins i tot que els joves puguin dur a terme la seva primer orgia a Espanya.

No volem formar part d'una societat que accepta un mercat de misèria que empeny a les persones més vulnerables a llogar la seva boca, la seva vagina o el seu anus. La sexualitat és abans de res una relació humana, viscuda en la igualtat i el respecte de l'altre, de la seva llibertat i del seu desig. Aquesta ha de ser la base de l'educació que els nostres joves han de rebre i que les administracions han de garantir per a ells.


Antonio Soler
President de la AAcVG