CONFLICTE LABORAL AL CENTRE AQUÀTIC MUNICIPAL (CAM)

aAbrera.com
09/05/2016

Comparteix

Els treballadors i treballadores del servei de neteja i socorrisme del Centre Aquàtic Municipal (serveis externalitzats per l’Ajuntament) porten mesos sense cobrar les seves nòmines motiu pel qual, des d’Alternativa d’Abrera, volem traslladar-los tot el nostre suport.

Alhora, amb la voluntat d’ajudar en la resolució d’aquest conflicte, Alternativa d’Abrera s’ha reunit aquest dimarts dia 3 tant amb representants d’aquest col·lectiu com amb el regidor encarregat de la gestió de l’equipament doncs entenem que existeix una responsabilitat, almenys moral, per part de l’Ajuntament.

Així com és evident que ha fallat la gestió que han fet les empreses encarregades d’aquests serveis, cal comprovar també si els controls que ha d'aplicar l’Equip de Govern han estat els més adequats i si es podria haver evitat arribar a aquesta situació.

En aquest sentit, per una banda, des d’Alternativa d’Abrera sol·licitarem la documentació necessària per intentar aclarir què ha passat i, per una altra banda, estudiarem les possibilitats que té l'Equip de Govern per solucionar la situació actual i futura dels treballadors i treballadores.


Font: Alternativa d'Abrera