L'ENTREVISTA A LA PRIMATÒLOGA LILIANA PACHECO, LA SATURACIÓ D'URGÈNCIES A L'HOSPITAL I LES FESTES MAJORS DESTAQUEN A LA BÚSTIA DEL MES DE JUNY

aMartorell.com - Col·laborador - aMartorell.com
20/06/2016

Comparteix
portada

L'edició de La Bústia del mes de juny compta amb dues seccions molt interessants. D'una banda l'entrevista amb l'olesana Liliana Pacheco que treballa per l'Institut Jane Goodall al Senegal per la preservació d'una subespècie de ximpanzés i el reportatge dedicat a l'hospital comarcal de Martorel, abordant diversos àmbits com la saturació del servei d'urgències o la millora de les llistes d'espera.

Quan a les informacions locals, de Martorell destaquem la propera fira de Nou Martorell amb food truck, gastronomía..., els premis al mèrit empresarial de Sant Andreu, el presumpte apunyalament d'un olesà a la seva dona o la comunió de tres municipis per demanar la construcció del nou col·lector de les salmorres arran d'un vessament a Esparreguera.

D'Abrera escrivim la creació d'una comissió per investigar diverses irregularitats en el Centre Aquàtic Municipal, l'ampliació de l'Escola de Dansa de Sant Esteve, el premi del CAC als alumnes de 6è de l'escola Mansuet de Collbató i l'arranjament de la carretera cap a Castellví. De Gelida ressaltem l'obertura econòmica del municipi cap al Penedès nord i l'autorització de la Generalitat per a la implantació d'una gran empresa de logística a Masquefa.

Les programacions de les Festes Majors d'Olesa, Abrera i Esparreguera completen la publicació del mes de juny que reparteix 50.000 exemplars gratuïts als domicilis i punts dels 10 municipis de cobertura durant aquests dies.