Olesa, Esparreguera, Abrera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires acorden amb PIMEC un conveni per dinamitzar l’economia local

aAbrera.com
24/02/2017

Comparteix

Els alcaldes i alcaldesses del Patronat de la Fundació FIL s’han reunit amb representants de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) al Baix Llobregat amb l’objectiu d’impulsar el teixit empresarial de pimes i autònoms als municipis d’Olesa, Abrera, Esparreguera, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató.

Els alcaldes d’Olesa, Esparreguera, Abrera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires han acordat amb la patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) avançar cap a un conveni de col·laboració que permeti els cinc municipis dinamitzar el teixit empresarial local i trobar sinèrgies en matèria de promoció econòmica, comerç i emprenedoria.

La trobada entre els alcaldes i els representants de PIMEC ha permès sentar les bases per establir col·laboracions a sis bandes que facilitin el creixement i les sinèrgies a tota la zona nord de la comarca. Els alcaldes han exposat les seves reivindicacions i inquietuds sobre l’estat de les infraestructures i han acordat establir col·laboracions per impulsar el comerç i la petita empresa, per millorar la formació i la competitivitat del sector per poder ser competitius amb les grans superfícies comercials i les trobades de joves emprenedors vinculats al programa Fem Xarxa, Fem Empresa.

A la reunió dels alcaldes d’aquests cinc municipis han assistit el president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Ramón Pons; el Delegat Territorial, Agustí Miró; de PIMEC Comerç, Antoni Boza; la coordinadora de comerç, Amparo Vinaja; PIMEC Jove, Miquel Costa; i el membre de la Comissió Executiva, Xavier Mas.

La propera actuació serà una reunió de caire tècnic i polític on es valorarà com la PIMEC pot dinamitzar el comerç i les empreses dels cinc municipis compartint agenda i prioritzant necessitats.