aAbrera.com

Regalos Originales   
Pàgina principal >> Política >> Alternativa d’Abrera presenta Miguel Carrión com l’alcalde del canvi a Abrera
Noticia

Alternativa d’Abrera presenta Miguel Carrión com l’alcalde del canvi a Abrera

aAbrera.com
31/03/2015

Comparteix
Foto de Miguel Carri��n

Miguel Carrión es presenta davant la ciutadania d’Abrera com ”l’alcalde que governarà amb la gent, perquè és amb la gent que sorgeixen idees millors”


L’acte de presentació del candidat d’Alternativa d’Abrera el va obrir Montse Martínez, la primera candidata d’Alternativa d’Abrera i primera dona en encapçalar una candidatura a Abrera l’any 2003. Montse Martínez va destacar la feina feta per Ad’A al llarg de 12 anys al consistori.

Seguidament Jose A. Rubio, president de l’Entesa pel Progrés Municipal, va destacar la importància de les candidatures independents als municipis i va assegurar que Alternativa d’Abrera pot presentar-se davant la ciutadania com la veritable força progressista del municipi.

Seguidament Pili Garcia, membre de la candidatura, va presentar el candidat Miguel Carrión com “una persona que sempre ha estat implicada en el teixit associatiu abrerenc i com la persona que ha sabut unir i articular un gran grup de persones al voltant del projecte d’Alternativa d’Abrera.“

Miguel Carrión va començar la seva intervenció agraint a la gent d’Alternativa d’Abrera la confiança depositada en ell per encapçalar el projecte i va assegurar “em presento davant la ciutadania il•lusionat pel canvi.Sóc aquí perquè m’estimo Abrera, igual que vosaltres.”

Al llarg del discurs Miguel Carrión va exposar les principals prioritats d’Alternativa, però abans de tot va explicar “la necessitat d’aconseguir la força que ens permeti ser l’alternativa de govern. La gent haurà de decidir entre 4 anys més d’un projecte esgotat (el del PSC) o optar per començar el canvi confiant en Ad’A”. Paraules que van ser seguides d’un contundent aplaudiment per part de les prop d’un centenar de persones que omplien la sala.

Les prioritats exposades al llarg de la intervenció van ser: en primer lloc una política de proximitat i transparent que permeti governar amb la ciutadania i tenir-la informada de tot el que passa a Abrera. Carrión va assegurar que “buscarem la participació de la ciutadania per convicció, no perquè no sapiguem què fer, sinó perquè amb l’aportació de tothom sorgeixen idees millors.”

En segon lloc va parlar de la necessitat d’activar polítiques de promoció econòmica i benestar social. Va destacar la importància de governar per dotar de recursos el Pacte Local per l’Ocupació, un òrgan amb tots els agents implicats per fomentar la ocupació que va ser aprovat gràcies a la proposta feta per Ad’A. I va destacar alhora “la necessitat d’incrementar els serveis d’ajuts a les famílies que ho estan passant pitjor.” Per fer-hi front va enumerar una sèrie de propostes concretes com l’elaboració d’un pla d’ajudes a les famílies, la creació de llocs de treball a través del Pacte Local per l’Ocupació o un pla de dinamització de l’economia local juntament amb els comerciants del municipi.

En tercer lloc va parlar dels joves com el present d’Abrera i no només com el futur. “El seu moment és ara” va assegurar el candidat d’Alternativa d’Abrera. “Volem que els joves tornin a sentir-se part imprescindible del nostre municipi” va dir tot just abans de presentar una de les novetats del nou programa electoral: “la creació de l’Institut Municipal de Recerca que dotarem de beques per aquells qui vulguin realitzar estudis sobre Abrera.” També va proposar “l’obertura de l’Ajuntament a les pràctiques professionals requerides tant a la formació professional com a la universitat” Per acabar va comprometre’s a recuperar i potenciar la Comissió de Festa Major Jove que tan bons resultats ha donat a nivell de participació i sorgiment de grups de joves amb ganes de fer coses. Carrión va etzibar “el fet que hagi tingut èxit, segurament ha fet que aquest any, casualment ja no existeixi.” Fent al•lusió al fet que aquest any la Comissió no s’ha pogut constituir.

Pel que fa a propostes, Miguel Carrión va incidir en la necessitat de deixar enrere la improvisació i va apostar per planificar. Per poder governar bé i planificar, caldrà primer de tot “fer una auditoria econòmica i de gestió que ens permeti saber l’estat econòmic, de recursos humans i de patrimoni del que disposa realment l’Ajuntament. “ Aquest és un dels pilars bàsics d’Alternativa d’Abrera des de fa 4 anys.

Miguel Carrión va acabar la seva intervenció assegurant que “podria prometre noves escoles, instituts, o 700 llocs de treball com va fer fa 4 anys el PSC, però aquest no és el meu estil.”
Finalment va assegurar estar rodejat d’un equip de “persones preparades, amb ganes de treballar per transformar Abrera i treballar pel canvi. Persones actives i implicades a la vida social del municipi.” Seguidament part de l’equip d’Alternativa va pujar a l’escenari a recolzar el candidat, just abans de finalitzar la seva intervenció afirmant que “el 24 de maig comença el canvi perquè tenim un gran projecte, tenim ganes, tenim il•lusió, i el més important, tenim un gran equip de persones preparades per assolir el repte de portar el canvi a l’Ajuntament. Ara més que mai, el canvi és necessari! “

Font: Alternativa d'Abrera

MÉS IMATGES

Foto de Miguel Carri��n
Foto panor��mica de Miguel Carri��n

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?

     

El teu comentari ...

La IP del teu ordinador és: 54.37.205.123  
Nom
Autentifica't amb facebook i el comentari es publicarà automàticament
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
 
Quins caràcters hi veus?
 
>> Publicar comentari >>         
 

Juny2024

DlDmDcDjDvDsDg
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
acpg

  Un producte de:

www.aAbrera.com