Visita de la Nadia Ghulam a la Biblioteca d'Abrera

 
24/02/2015

Us avancem que ens visitarà l’escriptora Nadia Ghulam amb motiu de la celebració del 8 de març per parlar-nos de la seva novel.la El secret del meu turban, amb la col.laboració de la Casa Àsia.

La Nadia Ghulam va néixer a Kabul (Afganistan) a l’any 1985, el seu pare treballava al departament de Farmàcia del govern però amb l’arribada dels talibans tot va canviar. Malgrat les enormes dificultats que comportava viure a l’Afganistan de la guerra civil i el posterior règim talibà, la Nadia i la seva família van poder superar totes les dificultats i obstacles.

Per diferents circumstàncies de la guerra, la Nadia ha acabat vivint a Catalunya, on va arribar per ser tractada de les cremades que li va causar la guerra a l’Afganistan. A l’actualitat s’ha convertit en una “dona frontera” que viu a mig camí entre Catalunya i l’Afganistan.

Nadia Ghulam relata l'Afganistan en el qual va néixer i va créixer, un Afganistan en guerra on la gent lluitava i segueix lluitant per viure una normalitat enfrontant-se diàriament amb grans dificultats. La seva vida, que ella mateixa narra al llibre que va escriure conjuntament amb l'Agnés Rotger, El secret del meu turbant i que va obtenir a Catalunya el Premi Prudenci Bertrana de novel.la 2010.

Visita de la Nadia Ghulam.
Data: 10/03/2015.
Hora: 18.00 h.
Lloc: l’Auditori de la Casa de Cultura d’Abrera.