II CONCURS DE SÚPER LECTOR INFANTIL A LA BIBLIOTECA D’ABRERA

 
26/05/2015

La Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera ha organitzat per segon any un concurs infantil de lectura que s’adreça a nens i nenes de 6 a 12 anys. En total, han participat 84 nens, que han llegit 321 llibres.

L’objectiu del concurs és que la lectura sigui divertida i participativa, facilitant que tots els nens parlin del llibre i diguin quina és la seva opinió, directament al personal de la sala infantil de la biblioteca.

El concurs s’ha desenvolupat del mes de gener al mes de maig, en què s’ha fet la festa de cloenda on estaven convidats tots els infants participants. La festa va consistir en animació i balls a càrrec del professional Oriol Bargalló, qui va anomenar un per un a tots els infants.

es escoles han tingut una participació molt activa a la iniciativa i han convidat els alumnes a llegir, cosa que ha revertit en un molt bon resultat.

Estem segurs que amb aquesta iniciativa els més petits han gaudit de la lectura i de la seva biblioteca. La prova la tenim en que ja ens estan preguntant quan es farà la propera convocatòria, que està prevista per a principis del 2016.

Abans d’això però, iniciarem un projecte de foment de la lectura infantil: el Club de lectura infantil “La penya dels llibres” adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys que començarà a la tardor i que constarà de 6 sessions. Serà moderat per Joan de Boer, amb una llarga experiència com a dinamitzador de la lectura infantil.