Activitats per al mes d’octubre

 
09/09/2015

OCTUBRE 2015
 

·           Grup conversa en anglès per a adults: cada divendres, de 15.30-16.30 h. Més informació i inscripcions a la biblioteca.

·           Biblioexperiències: orientació laboral i professional per a dones. Taller 1: l’autoconeixement. Amb Apercuore. Dimecres 7, 10 h. Informació i inscripcions a la biblioteca.

·           Exposició “Maternitats” a càrrec del Servei de Biblioteques. Fins al 9 d’octubre.

·           Exposició “De cap a l'aventura”. A càrrec del Servei de Biblioteques. Del 14 al 30 d’octubre.

·           Biblioexperiències: orientació laboral i professional per a dones. Taller 2: com construir el perfil professional. Amb Apercuore. Dimecres 14, 10 h. Informació i inscripcions a la biblioteca.

·           Inici Club lectura infantil, adreçat a infants de 4t, 5è i 6è de Primària. Modera Joan de Boher. Dimarts 13, 17.30 h. Més informació i inscripcions a la Biblioteca.

·           Conte infantil en anglès. Escola Helen Doron Esparreguera. Divendres 23, 17.30 h.

·           Taller infantil “Matisse: pintar retallant”,amb Arqueonet. Per a nens i nenes de Primària. Dimarts 20, 17.30 h. Inscripcions presencials a la biblioteca a partir del 5 d’octubre.

·           Biblioexperiències: orientació laboral i professional per a dones. Taller 3: Com preparar una entrevista de treball. Amb Apercuore. Dimecres 21, 10 h. Informació i inscripcions a la biblioteca.

·           Club de lectura amb Sílvia Llorente. La terapeuta de Gaspar Hernández. Dimecres 21 d’octubre, 18 h.

·           Conte nadons “Les formigues també ballen” amb Ada Cusidó. Adreçat a infants d’1 a 4 anys. Dijous 22, 17.30 h. Inscripcions a la biblioteca a partir del 5 d’octubre.

·           Paraula d’escriptor: Milan Kundera.

·           Mostra de novel.la: novel.la europea.

·           Mostra adults: món laboral

·           Mostra infantil: llibres d’aventures

·         Mostra música: les millors òperes de la història